måndag 17 maj 2010

en écoutant les Fugees...

Har knäckt en Kwak och väntar på att fisken ska bli klar i stekpannan - Axel kom på att vi skulle käka fish and chips fast med potatismos istället för pommes och tartarsås till det. Har aldrig ätit tartarsås, har inte den blekaste hur den smakar så det blir intressant.

Idag fick klassen veta två saker: för det första att grammatikprovet är nästa onsdag istället för nästa måndag. Hur det kan ha gått oss förbi kan bara ha att göra med dålig kommunikation mellan schemaläggningen och vår lärare. C'est dingue! Vi ska även ha ett muntligt prov på torsdag men det har flyttats till på onsdag istället, alltså en dag tidigare, på grund av en anledning jag inte längre ens minns. Ibland sållar man kanske lite för på håret.

Innan vi gick till skolan denna fina måndag gick vi ner till stranden och visade Markus vår fina kuststräcka (och låg en stund på den också förstås!). Just idag var det dessutom en fantastisk turkos thailandsfärg på havet, sjysst att se det azurblåaste ever! Markus fetbrände även sina fötter. Fniss!

Om två veckor är vi i Paris, dit vi ska rida på en gris! Ciao!

Inga kommentarer: