onsdag 4 juli 2007

Hugn Grant's look in Music & Lyrics is ghastly!

En fågel viskade i mitt öra att hon tycker jag skriver för sällan på min blogg, så jag ska försöka se till att bättra mig! :)

Ikväll ska jag och Sara gå ut. Det var länge sen! Eller inte såå himla länge sen, men om man inte räknar med den gången jag var en kvart på lotus den 9 juni så öhm... var det länge sen iaf! Känner mig seg, men det är på nåt sätt allmänt. Folk är lite sega bara. Hoppas det är lite drag ute, så vi inte blir helt mobbade :P

Idag har jag varit hemma hos Johanna tillsammans med Sara och Karin på eftermiddan. Vi var lite nostalgiska och tittade på gamla filmer vi har filmat med varandra. Kul, men det blir rätt upprepande efter ett tag, men tanke på att typ det enda vi gjorde då var att citera oss själva eller andra i olika sammanhang verkar det som. Herregud, snacka om att haka upp sig! :P Har förresten hittat en ny innerväg att ta till Johanna, så man slipper den andra förhatliga uppförsbacken. Inte den uppför rosenvägen, en ytterligare annan innerväg. Intressant va?

Vi får se om pappa och jag hinner övningsköra innan jag måste åka iväg till stan ikväll... Det vore verkligen jättebra om det blev gjort. Vi ska öva lite finlir, suck. Eller finlir och finlir, men smågrejor som inte är så hemskt svårt men som kan bli lite smidigare. Get it?

Om jag inte är väldigt trött när jag kommer hem ska jag se på film! Har lånat pride & prejudice med keira knightley och eternal sunshine of a spotless mind på biblioteket, och så har jag morden i midsommer från igår att se. Jag tvivlar på att jag orkar iof... vi får se.

Inga kommentarer: