lördag 3 september 2011

Hälsningar från Alnarp

Det är otroligt spännande att börja en hel utbildning, till skillnad från strökurserna jag har läst tidigare. Men det är ändå ganska skrämmande att detta leder till något som man förhoppningsvis kommer arbeta med i jättemånga år framöver.

Alnarp är stort och allting ligger lite halvt dolt bakom ett buskage eller en skogsdunge, så det är svårt att få grepp om var saker och ting ligger i förhållande till varandra. Men det är samtidigt kul att man kan utforska! Det är helt fantastiskt att det är så grönt överallt, och jag tycker faktiskt ganska synd om larkarna på Ultuna som får nöja sig med en ombyggnadsplats... Hela Ultuna är ju översvämmat av nya byggnader och gubbar som jobbar med asfalten. Vi kommer ha en perenn- och sommarblommortenta om några veckor och för att plugga in det får man gå och glutta i den superfina anlagda trädgården under tiden för att lära sig alla latinska namn. Det blir mycket att trycka in i mitt lilla huvud!

Ikväll är det avslutning på småttningveckan (vi som börjar är småttingar), så det blir kräftskiva! Hoppas på redig fest!

Inga kommentarer: